Τι δουλειά έχει ένας Ολλανδός να φτιάχνει κρασί στο Αμύνταιο;
Ο «ταλαντούχος κύριος Μαρκουλάκης» από το πρώτο λεπτό γνωριμίας σού δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και άνεσης
Όραμά του είναι να φτιάχνει κρασιά που αντέχουν στον χρόνο.
Ο όρος "Βασάλτης" χρησιμοποιείται για το πέτρωμα που σχηματίζεται από την ψύξη της βασαλτικής λάβας μετά από μια ηφαιστειακή έκρηξη και είναι επίσης το όνομα του οινοποιείου του Γιάννη Βαλαμπού.
O Ιταλός οινολόγος Stefano Ferrante είναι ο άνθρωπος που υπογράφει τις νέες ετικέτες του Κτήματος Μιχαλάκη, του γνωστού οινοποιείου της Κρήτης με το οποίο συνεργάζεται ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο.
Κατάθεση γνώσης και συναισθημάτων από τον σπουδαίο Πάρι Σιγάλα.
Ο Φώτης Βαλλάτος έχει δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο της ζωής του πιθανότατα ό,τι πρόκειται να γευτούμε εμείς οι «κοινοί θνητοί» σε όλη μας τη ζωή!
«Όλα τα πράγματα θέλουν και λίγη τύχη», μου λέει ο Βασίλης Κανελλακόπουλος καθώς βολευόμαστε στις καρέκλες του φιλόξενου Paleo, οι οποίες μας θυμίζουν κάτι από τα σχολικά μας χρόνια.
Ο Κουραμπιές, με τη φουντωτή ουρά του, κατάλευκος και πανέμορφος, μπήκε σαν σίφουνας στο στούντιο του Γιώργου Καπλανίδη, κλέβοντας την παράσταση από τον ιδιοκτήτη του.
Eίναι από αυτές τις ιστορίες που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις, αν δεν τις ακούσεις με τα αυτιά σου. Εδώ και κάποια χρόνια γνωρίζαμε ότι κάπου εκεί στη νότια Πελοπόννησο υπάρχει ένα κτήμα που ανήκει σε έναν Αυστριακό.
Η νέα γενιά Γεροβασιλείου δείχνει να τα έχει όλα: σεμνότητα, ιδέες και κέφι για νέες προκλήσεις, σεβασμό στην ιστορία της οικογένειας στον χώρο του κρασιού, αλλά και άποψη για το μέλλον.

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!